DreamSafe Madrasser

Hjelp ditt barn til å sove både sikkert, ergonomisk korrekt og komfortabelt.

DreamSafe madrassen er inkl. toppmadrass, som tillater barnet ditt å puste, selv hvis barnet ved et uhell havner på magen og får ansiktet ned i overmadrassen. Det danske helse- og legemiddeltilsynet anbefaler at barn sover på ryggen for å unngå at det blir for varmt når de sover.

Kjernen består av “ventilated sleep technology” som fører svette og andre kroppsvesker bort fra barnets kropp og beskytter samtidig madrassen. Les mer om funksjonene til DreamSafe toppmadrassene.

Madrassens skum letter presset og tillater optimal sovestilling, hvor barnets ryggsøyle kan slappe av. Specielle lufthuller og luftstrømskanaler gjør, at eventuell fukt ikke bliver lukket igjen i madrassen- det sikrer god hygiejne.

Et super mykt betrekk som gir ekstra komfort, så både du og ditt barn kan sove god og trygt. Sov godt.

En av de ting, som gjør DreamSafe serien helt unik, er den gode madrass. Ditt barn får ikke bare en åndbar toppmadrass, men samtidig en madrass med fantastisk liggekomfort og hygiene.

Pustende

Absorberende

Beskyttende

No-roll-over kanter på str.
120, 140 og 160 cm

Hygienisk
Anti-støvmidd

Topmadrass vaskbar ved 60 grader

Ergonomisk

Passform garanti

Kombinasjon av de riktige egenskaper for en god natts søvn

Tegnet udsnit af DreamSafe topmadras med piktogrammer for egenskaberne åndbar, absorberende og vandtæt

Pustende og vanntett topp

DreamSafe toppmadrasser har fantastiske funksjoner når det gjelder sikkerhet, hygiene og tørr søvn for barnet ditt.

Les mer om DreamSafe toppmadrasser her

Tegnet udsnit af DreamSafe madras i små str., som består af to lag memoryskum for god ergonomi og har åndbar effekt med lufthuller

God hygiene og ergonomi

DreamSafe madrasserne giver dit barn rigtig god liggekomfort. Designet tager hensyn til både komfort og ergonomi, hvilket desværre ikke altid er tilfældet i babymadrasser. 

De består af et skummix. Det gør, at dit barns rygsøjle får den optimale støtte og at den lille skat stadig ligger rigtig godt. 

Madrasserne har lufthuller og -kanaler, så evt. fugt kan forlade madrassen. Det gør, at hygiejnen er i top – hvilket jo er rart, når du ved, dit barn skal sove der. 

Tegnet udsnit af DreamSafe madraskerne, som viser god ergonomi og de ekstra no-roll-over sikkerhedskanter

Ekstra sikkerhet hvis barnet ruller

DreamSafe-madrassene til større barn (dvs.sprinkelseng og juniorseng) har samme gode kvaliteter når det gjelder ergonomi og hygiene som de små madrasssene, men fordi de brukes til barn i alderen hvor barnet vanligvis beveger seg mer om natten enn de små madrassene har en ekstra sikkerhetsfunksjon.

De store madrassene har No-Roll-Over sikkerhetskanter, for barn som ruller mye om natten. Kantene bidrar til å holde seg midt i madrassen.

Sådan ser din DreamSafe baby madras ud uden betræk

God hygiene i din babymadrass

Små DreamSafe madrasser består av skum som ligger fast under og har spor og hull for toppen. Det gir både god komfort og gode muligheter for å lufte madrassen.

Se alle størrelser DreamSafe madrass med topmadrass


Madrass og topmadrass til vugge

40 x 84 cm

Madrass og toppmadrass i str. 40×84 cm, som passer til vugger og By My Side senger. Toppmadrassen er med i madrasspakken, så den minste får alle de gode DreamSafe egenskapene fra dag 1.


Madrass og toppmadrass til bærebag

30 x 75 cm

Madrass og toppmadrass i str. 30×75 cm, som passer til bærebag. Når du kjøper en DreamSafe madrass, får du en toppmadrass med- så får du de beste egenskapene.

Madrass og toppmadrass til kombivogn


37 x 79 cm

Bruker du kombivogn, så passer en DreamSafe madrass i str. 37×79 cm. Den minste får da de fantastiske egenskapene, da toppmadrassen er inkl.

Madrass og toppmadrass til barnevogn


36 x 96 cm

Str. 36×96 cm madrass brukes til barnevogn. Med DreamSafe madrass og toppmadrass i barnevognen har du sørget for, at den minste sover trygt og godt.

Madrass og toppmadrass 60 x 120 cm til sprinkelseng

Denne madrass passer til sprinkelsenger str. 60×120 cm. Dit barn får alle de gode DreamSafe fordelene, fordi pakken inneholder madrass og toppmadrass- og denne str. Madrass har No-Roll-Over sikkerhetskanter, som bevirker til at barnet blir på midten av madrassen.

Madrass og toppmadrass 70 x 140 cm til juniorseng

Madrass i str. 70×140 cm passer til de minste juniorsenger. Juniorsenger fås i flere str., så sjekk for en sikkerhetsskyld . Med den riktige kombinasjon av madrass og toppmadrass sover ditt barn både ergonomisk korrekt og så sikkert og hygienisk som mulig.

Madrass og toppmadrass 70 x 160 cm til juniorseng

Madrass i str. 70×160 cm brukes til de store juniorsenger. Juniorsenger fås i flere str., så sjekk for en sikkerhetsskyld. Pustende toppmadrass med riktig god ergonomi og ekstra sikkerhetskanter gjør, at barnet ditt kan sove så sikkert og hygienisk som mulig.

Kontakt oss her